Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Znáte to přísloví: "Když ptáčka lapají, dobře mu zpívají..." 

Pro mne jste primitivní sluníčkářka. Čao.

13 1
možnosti
Foto

Co kdybyste nestavěla stánky na Hlaváku a raději šla pomáhat těm, kteří to skutečně potřebují a žijí mezi námi. Sice byste se nezviditelnila ale o to užitečnější by vaše pomoc byla.

22 1
možnosti
Foto

H17o33n68z20a 50M80a29r39e25k

6. 11. 2015 22:51

Já opět zírám, naivita nezná hranic. Aspoň v případě autorky tomu tak je. Já myslím, že nemá cenu si tu teď vypisovat ono nebezpečí, rozumný a soudný člověk se v této problematice bude orientovat sám.

12 0
možnosti
LC

Ti migranti nemají žádné právo tady být. Dostali se sem nelegálně a často i doslova násilným prolomením státních hranic a vy tím podporujete porušování zákona. Měla by se místo sparťanů na vás podívat spíš policie. Spolupachatelství nebo minimálně schvalování nezákonného chování je trestné i u nás. Tak se vzpamatujte. Jestli chcete pomáhat, pomáhejte u nich, kde tím nebudete podporovat porušování zákona...

18 0
možnosti
KL

ja jsem tyto "fanousky" videl, jak na benzinove pumpe vyskakali z autobusu, vybrali a rozbili obchod a zase odjeli. a zadny imigrant ani jeho zachrance siroko daleko. ze by vsichni tak nenavideli bezin? u nas zase rozmlatili vylohy nekolika obchodu, kdyz sli z nadrazi na stadion. a ani jeden nebyl muslimsky (dokonce mezi nimi byla jedna hospoda).

jak se rika, kdo chce psa bit... tak si nejake tupe ozrale hovado vzdycky najde. ale pouzivat to jako dukaz nejakeho narodniho rasismu, to je hodne pritazene za vlasy.

13 0
možnosti
Foto

Já myslím, že kdyby naši rowdies potkali opuštěného Konvičku, tak ho taky zmlátí. To nemá s uprclíky nic společného. Mimochodem, už jste na našem slavném pražském hlavním nádraží uvítali alespoň stého prchala? Nemám pocit, že by tam proudili v davech.

2 0
možnosti
VN

Ano je to smutné , ale je to tak,  bohužel. Jde o stále stejnou partu vagabundů , ožralů a násilníků. Nyní jsou v módě migranti , bojuje se proti migrantům. Před tím byli v módě romové , bojovalo se proti nim...Tato parta se touží akorát nějak vybít... když nebudou migranti, tak si vymyslí zase nějakého jiného nepřítele.

2 13
možnosti
LC

Bojuje se proti nelegálním migrantům, kteří nemají žádné právo tady být. Pak se nedivte, kdy někomu rupnou nervy při spatření stánku lidí, kteří podporují toto nezákonné jednání. Je ale fakt, že stánek měla spíš zlikvidovat policie, než sparťané.

11 0
možnosti
ZM

Druhej Peszyński.

2 0
možnosti

A tu dobrovolnickou činnost děláte zdarma a z nezištných důvodů, vedeni vrozenou solidaritou, nebo jste za to placeni z peněz nás všech? Děkuji za odpověď.

15 2
možnosti
LV

Pane Vladane, Zuzanka je hodná holka, to byste měl poznat už z její profilové fotky (pravda, od té doby trochu přibrala). A jestli mě paměť neklame, kdysi se tu pohybovala pod nickem Wendolene nebo tak nějak.

1 3
možnosti
OG

O76n87d37r68a 37G14l81a23c

4. 11. 2015 21:02

Vážená autorko, když budete lákat do města medvědy, i takové docela malé a milé, kteří ještě nikomu neublížili, taky se na vás budu mračit a nadávat a hlavně se vás snažit přesvědčit, ať to přestanete dělat. Vy budete milá a sympatická, já naštvaný a nesympatický. Jenže ti medvědi vyrostou a nikde není záruka, že napadnou jenom toho, kdo je sem vítal; a i kdyby napadli jen vás, je povinností nás všech vás zachraňovat. Soucit bez rozumu je hrůza. Podívejte se na počty utopených - i dětí - a uvědomte si, že ty lidi sem vábí přístup takových lidí, jako jste vy. Jednou vám řeknou, proč jste pro ně nepřijeli, když jste je měli tak rádi, proč se jejich sestra musela utopit, jejich matka těhotná podlézat žiletkové dráty a spát v mrazu na poli. A proč je tady čeká jedině život na sociálních dávkách a práce maximálně pro mafie nebo prostituce. Mějte prosím rozum a přestaňte dělat reklamu převaděčům. Vy si zapomáháte a půjdete domů s dobrým pocitem, ale ti "uprchlíci" tady zůstanou, nemůžou se jen tak vrátit domů. A mějte pochopení pro ty, co vám nadávají, protože oni a jejich děti budou platit následky západoevropského nerozumu.

27 1
možnosti
FM

Myslíte, že "v Čechách jsou hodné slečny co mi dají zadarmo napít" je větší motivace než "uteču s rodinou někam kde po mně nebudou střílet a Evropa je stabilní a bezpečné místo"? Já se teda přiznám že sem se jich ještě osobně neptal, ale mám takový pocit, že se možná trochu pletete.

2 10
možnosti

Pomáháte (v organizované skupině) delikventům a pohybujete se tak na hraně §341 TrZ. Buďte ráda, že jste nedostala tři roky natvrdo.

17 2
možnosti
KM

K20a63r49e23l 86M88a48s91e73k

4. 11. 2015 21:07

Kde není žalobce, není ani soudce, kašpárku.

3 16
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6044x
Historička a antropoložka, nadšenec do marketingu a PR, foodblogerka a nenapravitelná sluníčkářka. 

Seznam rubrik