Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bondy_

20. 4. 2009 17:28
Mila slecno autorko,

podobny nazor by bylo mozne ospravedlnit mladim a nezkusenosti, ale na takovyto kalibr uz to neni mozne nasadit. Trinact Vam neni, a u blogu se tise predpoklada, ze se clovek trochu informuje o tom, o cem pise. Nebo v opacnem pripade exhibuje svoji hloupost.

0 0
možnosti
LK

Kerapsak

20. 4. 2009 15:50
Slecno

vas nazor bohuzel sdili asi mnoho lidi. A to je ta nejvetsi tragedie. Fischera nikdo nesikanuje, nezavira, nesoudi. Ale jako prospechar a karierista nema zadny moralni kredit. A to by pro me mel premier mit. At byl treba u Kukluxklanu, hlavne ze je odbornik, ze? Potes... :-©

0 0
možnosti
X

Xman1

20. 4. 2009 17:16
Re: Slecno

Mnohem lepsi odbornik, prospechar a karierista Fisher, nez tupec, prospechar a karierista Topolanek...

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

20. 4. 2009 15:47
HACKYFISH

POKUD SPOLEČNOST VYZNÁVÁ URČITÉ NÁZORY,A NAOPAK SE SE ZŘEKLA JINÝCH NÁZORŮ,PAK ANI TI HODNÍ KOMUNISTÉ NEMAJÍ CO POHLEDÁVAT VE VLÁDĚ...A JE MI LÍTO,ŽE TO, ŽE JE PAN FIŠER BÝVALÝ KOMUNISTA VÁS NECHÁVÁ KLIDNOU,ALE JE TO vÁŠ NÁZOR...KTERÝ MŮŽETE SVOBODNĚ VYJADŘOVAT

0 0
možnosti
J

jos.zache

20. 4. 2009 14:51
Je mi jí líto

S politováním sleduji, jak se pisatelka vyvíjí z přemýšlivého nadějného děvčete v grafomaniackou ženskou, která má dojem, že musí mít svůj názor úplně na všechno a ještě jej musí sdělovat světu. Tyto názory jsou stále horší.

Pokud by Hitler vyhrál válku, psala by asi o členech NSDAP v roce 1980, že jsou pouze poctivými budovateli říše. Jen nevím, jestli by se tak aktivně chlubila svými židovskými kořeny. 

0 0
možnosti
VV

Věstonická Venuše

20. 4. 2009 12:39
Do KSČ vstoupili

buď přesvědčení komunisté nebo karieristi.Někteří se nyní za své členství stydí, ale co z toho ? Jsou to lidé schopni pro karierní postup udělat COKOLIV. I potlačit své vnitřní přesvědčení...Nechci si nechat takovými vládnout...Vždyť je to nebezpečné.

0 0
možnosti
LS

luki

20. 4. 2009 13:53
Re: Do KSČ vstoupili

Ale, no tak. Co třeba kvůli práci (nemyslím tím politiku) nebo kvůli rodině, naivitě apod.? Po bitvě je každý generál. Je to 20 let, ale stejně bude někdo remcat, zkrachoval snad za je ho vedení ČSÚ?

0 0
možnosti
X

Xman1

20. 4. 2009 2:02
Karma a par myslenek

S autorkou naprosto souhlasim (karma). Kdyz tak ctu nazory, neni mi bohuzel do smichu. Krvelacni pravicovi extremiste na internetu jsou na vzestupu a nedovedu si predstavit nic, co by je pomohlo udrzet na uzde. Zbyva jen doufat, ze neprejdou od slov k cinum, jinak by zrejme vypukla obcanska valka. Pri stavajicim rozlozeni sil by zrejme po tuhych bojich doslo k odtrzeni Moravy, vyhlazeni Prahy a exodu pravicovych volicu. Jako volic CSSD si nic takoveho nepreju. Mam rad civilizovanou konkurenci, ne idioty plyvajici po kazdem, jehoz pra-teta byla nahodou komunistka.

Topolankova nova volebni kampan opet prilije olej od ohne. Bude to dalsi mobilizace proti levici a opet neuspeje. Mnozi radikalove to tezce ponesou. Nedivim se jim. Neschopnost ODS prijmout kompromisy a nasledny pad vlady jim tentokrat neumoznily zadne dalsi tunely, neprobehla ani privatizace (rozumej rozkradeni) letiste. Nebude ani radar, ani poplatky u doktora ... co vlastne ten Topolanek dokazal? Jen zabil cas, ktery nemame

0 0
možnosti
W

wiki5.5

20. 4. 2009 3:02
Re: Karma a par myslenek

to je hrozny jaky lidi taky tahle zeme nosi

0 0
možnosti
ZP

plison

19. 4. 2009 23:02
a co vrazi

 jen si říkám, co je na tom vidět v člověku vraha, co je na tom, čím si prošel v minulosti, důležité je, co dělá teď, co na tom, že v minulosti vraždil, nepotrestán?

0 0
možnosti
ZP

plison

19. 4. 2009 22:59
kolik máš let?

kolik máš let? zažilas komunismus? dovedeš si to vůbec představit? víš co to obnášelo? víš co dělali za zvěrstva? každý kdo pouze sympatizoval nese vinu, kdo byl členem, ten stonásobně!!! otevři oči holka, zeptej se na to svýho fotr (beztak byl určitě komunista, ovšem určitě ten "hodný"). u nás v rodině jsme se nevzdali a bojovali proti nim a trpěli za to. za to, co ty dnes považuješ za samozřejmost tj svoboda, cestování, plné obchody apod RvRv(Y)(Y)

0 0
možnosti
LS

luki

20. 4. 2009 14:00
Re: kolik máš let?

:-) ano, ano. Mašíny na autorku, ať teče krev.

Já třeba považuji za samozřejmost nejistotu práce, hypotéku na 30 let a na nějaké cestování a nakupování můžu rovnou zapomenout :-), ale ať nežeru, na chlebe samozřejmě mám. Všechno je relativní. Neberte jí názor. Vy jste žil tehdy a tam tak zůstal, ona žije teď.

0 0
možnosti
P

Petr_1

19. 4. 2009 20:57
panu SLV

píšete: "Vy ruďasi"? Jak jste přišel na to, že je mi sympatická komunistická strana? Vy mě máte za osla, zpočátku mě to urazilo, ale teď vidím, že od vás to mohu brát s velkým nadhledem, neboť vám to zas až tak moc nemyslí. Neboť jenom člověk s vaším intelektem si mé příspěvky vykládá tak, že hájím komunistickou stranu. A přitom zde celou dobu píšu jenom o tom, že ten váš antikomunismus je trapný, používá trapné argumenty (padesátá léta ap.). Na druhou stranu zase nevidíte tu katastrofu, která vládne dneska. Ať už se jedná o ODS či ČSSD. Obě strany jsou prolezlé korupcí a vlivy, o kterých se vám ani nezdá. Kam si myslíte, že se ztratili všichni ti komunističtí funkcináři z osmdesátých let? Myslíte si, že se vypařili? Kdepak, jsou roztroušeni ve všech parlamentních stranách. Kdo prahne po moci, jen tak lehce se ji nevzdá. Kde jsou ty statitisíce straníků? Že by šli všichni od válu? Pokud tomu věříte, jste naivní. A proto mi váš antikomunismus přijde jenom a pouze k smíchu.

0 0
možnosti
D

DeadZed

19. 4. 2009 21:07
Re: panu SLV

Máte pravdu. Nevím však jestli je dobré, abysme si je vědomě jmenovali na post premiéra apod.

To že byli v KSČ není dobrá politická vizitka...

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

19. 4. 2009 13:31
Spravne

Take nechapu, proc stale nekdo pripomina negativni veci na ere nacismu.  Obycejni, poctivi naciste nevedeli (nechteli vedet?) co se deje na vychode. Zalezelo preci na tom, kdo jak pomaha lidem. Za nacistu byla alespon prace a rekreace s ROH ... tedy DAF. V lagrech zmizelo "Arbeit macht frei", komuniste ho nahradili nicnerikajicim "Prace osvobozuje". Ten dnesni levny a primitivni antinacismus je jen hon na carodejnice a odrazi nepochopeni a neznalost tehdejsich realii. Vladne myslenkovy stereotyp, ze nacismus byl jen zlo. Proto mi je take jedno, kdyby byl premierem nejaky nacek, chapu autorku. A ruku na srce, kdo z kritiku nacismu nejakeho nacistu osobne zna, ze. Waldheim byl take v jiz bezzubem (1945)wehrmachtu a jako student v nacisticke organizaci a pak prezident Rakouska, pritom jen budoval treti risi.Kdyz mohl on (to byl skandal pamatujete?), proc ne Fischer, ne? To je tak tezke, videt v nackovi, clenu Gestapa, NSDAP, ci SS predevsim cloveka? Tady mas funkci a ukaz,co je v tobe!  

0 0
možnosti
D

DeadZed

19. 4. 2009 21:07
Re: Spravne

;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6044x
Historička a antropoložka, nadšenec do marketingu a PR, foodblogerka a nenapravitelná sluníčkářka. 

Seznam rubrik