Diskuse

Zahal se!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fext

20. 3. 2009 16:43
oblíbené zmatení pojmů muset a moci

Autorka, jak se z článku zdá, bohužel zaměňuje dvě podstatné věci, a to možnost oblékat se dle libosti, a zákonem nařízený způsob oblékání. Pokud se chcete zahalit, jen do toho. Problém ale začíná tehdy, když žijete v zemi, kde žena z důvodů primitivních náboženských předsudků musí celý život strávit s černým prostěradlem přehozeným přes hlavu. Islám nemám rád proto, že v něm velmi zhusta zní to "musíš" a "nesmíš", a vysvětlení k tomu je "protože to tak skrze svého proroka nadiktoval Alláh, neptej se, po ničem nepátrej a nepřepínej".

0 0
možnosti
KG

chajim

20. 3. 2009 16:25
....

Hehe, dobré:)R^

0 0
možnosti
PK

kraken

20. 3. 2009 16:09
s tim divanim do oci...

ja s eobecne lidem do oci zas tak moc nedivam (lidem libovolneho pohlavi, veku, vyznani, barvy pleti...). Ani na konkretni misto na tele. Spis ocima jen tak bloumam. Celou dobu jsme byl traumatizovan, ze jsem asocial. Az jsem v jedne psychoknize v casti o zazitych omylech precetl, ze lide se do oci zpravidla moc nekoukaji - jen kdyz lovi (tedy jako sexualni vyzva) a nebo lzou (protoze se prece vi,ze kdo lze, uhyba ocima :-) ).

Takze kdyz budete mit prilis odhalena nadra, muze se vam muz klidne divat spis do oci, nez niz.. :-). Pokud se teda nechce "jen kouknout"

0 0
možnosti
O

odbornice

20. 3. 2009 15:50
sekundární sexuální orgány ???

Myslíte tím sekundární pohlavní znaky? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6044x
Historička a antropoložka, nadšenec do marketingu a PR, foodblogerka a nenapravitelná sluníčkářka. 

Seznam rubrik