Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co to je zase za blábol?

Každoročně je u nás nejmíň několik desítek lidí, většinou bezdůvodně, napadeno agresivním davem.

Kolik z nich si léčí svoje bebíčko na blogu? Kolik z nich se díky tomu utvrzuje, že to co hlásají je automaticky jediné správné a cítí se být mučedníky?

1 0
možnosti

Tak jsem se právě dozvěděl, že když mám výhrady k bezbřehé ilegální imigraci, tak budu asi Sparťan a ten nikdy nemá daleko k násilí... Opravdu dechberoucí příběh... PS: Jinak mě docela děsí, že používáte slovo "vlastenec" jako nadávku... No my vlast ještě měli a nebylo to tak špatný.

3 0
možnosti

Klasická reakce českých xenofobních buranů na na zážitek "sluníčkářky". Před půl rokem tady podobný zážitek popsala "naštvaná matka" Hrindová. Tu pro změnu napadli arabští studenti. Jenže paní Hrindovou tady čeští burani vynášeli do nebes a požadovali vyhození těch studentů z univerzity. Dnes čeští burani nadávají autorce a sparťanští rowdies jsou najednou vlastenci, co udělali správnou věc.

0 3
možnosti

Přátelé, slečna uprchlickou vlnu nezpůsobila, takže pokud brečet, tak na správném hrobě.A ten je který? Odpověď je tatáž, jako v otázce, kdo způsobil rozvrat Blízkého Východu a severu Afriky.Podobné je to s dalšími příčinami migrace - chudobou, globálním oteplováním (suchem) apod. Ovšem chápu, že snadnější je napada, mnohdy velmi stupidně, jednu holku pomáhající uprchlíkům. Jasně řešit se to mělo radikálně již dávno, ale zaměřením na příčiny, nikoli urážením slečny...

3 0
možnosti

slecna doufam skonci v kriminale za pomoc teroristum

3 1
možnosti

Slecno, vite jak vam ti lide rikaji pod vousy ty osklive veci? Tak presne to jste.

4 1
možnosti

Zdravím Zuzanko, kdepak se tu najednou po cca 6 letech berete? Nepsala jste tenkrát od nás z Němec? Že jste nyní v Praze.

Jinak vás ráda opět vidím, ale koukám, že tu jsou lidi na vás jaksi zlí. Tak ono je to pořád dost v módě se vrhat na ty, co jsou jiní. Vy to jistě zvládnete.

0 2
možnosti

P83a68v87e54l 17O13t91a

7. 11. 2015 18:48

pokud v EU neslyší převahu odporu k tomu co se děje, napadnu vás taky

0 0
možnosti

P59a55v69e37l 49O80t69a

7. 11. 2015 18:51

nevím co by měl člověk udělat, aby zastavil kobylky. místo aby EU dala mladým na břehu v Řecku zbraně , jídlo a vypravila je zpátky dobít jejich vlast , jdou nás vyžrat

2 0
možnosti
Foto

J47i81ř85í 69H10e51g13e80r

7. 11. 2015 18:11

Pomáháte lidem, kteří nepatří dlouhodobě ani krátkodobě do Evropy, do České republiky. Proč?

Pokud jste nečetla naše zákony, tak si je přečtěte. Najdete tam něco i o nelegálním překračování hranic. A oni je nelegálně překročili. Nejen jedny hranice (naše), ale několik hranic (evropských států). Chtějí-li tady pobýt, můžou. Ale nejprve ať si zažádají o vízum. A pak se uvidí.

Oni jsou přinejmenším, slušně řečeno, nezvanými hosty. Nezvaný hosty taky vykážete ze svého bytu. Nebo je snad u sebe necháte neomezeně žít? V České republice však nebydlíte sama, tak neškoďte druhým spoluobčanům.

Pomáháte kriminálním živlům a kdo napomáhá kriminalitě, ať se nediví, že může dostat od spoluobčanů i přes držku. Divím se, že vás ještě nikdo za toto napomáhání neposlal do vězení.

16 2
možnosti

Když budete zlodějům pomáhat vykrádat banku, také vás spíš napadne nějaký slušný občan než ten zloděj.

Když pomáháte vetřelcům jít plenit Evropu (zejména její sociální systémy), tak od nich nečekejte, že vás budou napadat. To vás spíš napadne někdo, o jehož peníze (nepřímo) jde.

A ano, zatím to hrozí jen od různých okrajových skupin společnosti, protože hlavní masa stále ještě spoléhá na to, že s tou invazí něco udělají politici, že stát stále ještě funguje. Kéž by!

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS