Diskuse
Malá lekce z gastronomštiny
Děkujeme za pochopení.
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
taky
jsem objevil pár mezer ve vzdělání Ale překlepu jsem si všiml, "bouillabaisse" se píše takhle, tak ať to nemate studentstvo. Jinak je fajn, že jste si dala práci všechny ty cizí termity dát přehledně do kupy
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
.
...a možná bych si dovolil navrhnout doplnění o "bouquet garni", občas se v receptech uvede jen tohle, myšlen je svazeček (nebo hedvábný sáček) obsahující základní bylinky, a "court-bouillon", "krátký vývar" ze zeleniny s vínem, v němž se potom pošíruje.
jupp
Re: taky
Bezva!
Juliana ja nerad !!! Ja chci vzdycky Julianu !!!!
Pridal bych brunoise. (julienne je zelenina narezana tak na velikost sirky, btunoise kosticky z te sirky.)
Posirovana vejce jsou castejsi, nez posirovana hruska.
A kdyz tam mate rouille, tak tam "musite" pridat aioli (to prvni I ma dve tecky, nezvladl jsem vyrobit)
- Počet článků 22
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 6044x