Diskuse
Malá lekce z gastronomštiny
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
5. 12. 2011 16:22
taky
jsem objevil pár mezer ve vzdělání Ale překlepu jsem si všiml, "bouillabaisse" se píše takhle, tak ať to nemate studentstvo. Jinak je fajn, že jste si dala práci všechny ty cizí termity dát přehledně do kupy
0
0
možnosti
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
5. 12. 2011 16:45
.
...a možná bych si dovolil navrhnout doplnění o "bouquet garni", občas se v receptech uvede jen tohle, myšlen je svazeček (nebo hedvábný sáček) obsahující základní bylinky, a "court-bouillon", "krátký vývar" ze zeleniny s vínem, v němž se potom pošíruje.
1
0
možnosti
- Počet článků 22
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 6044x
Historička a antropoložka, nadšenec do marketingu a PR, foodblogerka a nenapravitelná sluníčkářka.